Víztérkód:13-203-1-1

Bemutatkozás

Cégünk 1995 szeptemberében alakult családi vállalkozásként, amely vendéglátással foglalkozik fejlesztésünk során vállalkozásunkat bővítettük egy halastóval. Célkitűzésünk az volt, hogy létrehozzunk egy olyan hosszabb idő eltöltésére is alkalmas nyaraló és pihenőhelyet, ahol a horgászat örömeit kedvelő vendégeinknek nem kell lemondaniuk családtagjaikról, ha a hobbijuknak akarnak hódolni, hiszen a területen akár a tó partján együtt főzhetnek, piknikezhetnek, az estéket együtt tölthetik családtagjaikkal,barátaikkal.

A halastó környéke kiváló túrázási lehetőségeket kínál. Baráti társaságok is látogathatnak ide, hiszen rendezvényteraszunk kiválóan alkalmas családi-baráti összejövetelek lebonyolítására ebben a csodálatos környezetben.


Figyelem!

A horgászat állami engedélyhez kötött!


Figyelem!

Kedves Vendégeink!

A Horgásztó területére háziállatot behozni szigorúan TILÓS.
Megértésüket köszönjük. 


Figyelem!

Kedves vendégeink!

Ajánlom figyelmetekbe újonnan elkészült nyári hagyományőrző konyhánkat.

Konyhában található főzési felszerelések, kemence, sparhelt, gáztűzhely, steaksütő, mikrohullámú sütő, stb.

A konyha felszerelve megfelelő számú étkészlettel, de kérésre plusz készletet is tudunk biztosítani.

Ajánljuk szálló vendégeinknek, céges rendezvényekre, baráti társaságoknak, egyesületeknek, osztálykirándulásokra, és mindenkinek, akik szeretnének egy jó ízlésű szép napot eltölteni nálunk.

Köszönjük a figyelmeteket

Kákás horgásztó


Figyelem!

Figyelem!

A Kákás horgásztó 2023-ban is várja kedves vendégeit!

Vállaljuk horgász vagy baráti csoportok, illetve családi programok lebonyolítását. A horgász park területén családi napok, tréningek, ballagások, osztálytalálkozók, születésnapi bulik, céges rendezvények, csapatépítő és vállalati horgászversenyek lebonyolítását saját eszköz rendszerrel, több éves tapasztalattal garantáljuk.

Beépített rendezvénytermünkben bármely évszakban vállaljuk a rendezvények lebonyolítását

Remek kikapcsolódást nyújtanak a horgász park területén található bográcshelyek és sütögetők, melyek lehetőséget nyújtanak kerti partik, piknikek rendezésére is. Vendégeljék meg barátaikat, családtagjaikat, munkatársaikat.

Gyermekeiknek figyelmébe ajánljuk a horgász park területén található játszóteret és focipályát szép környezetben.

A horgásztó 2019 év végén átalakításra illetve bővítésre került azért, hogy a horgászat még kényelmesebb és szórakoztatóbb legyen kedves vendégeinknek.

 Az eddig is szép számban található halfaunát az idei évben bővíteni fogjuk nagyméretű 10-15+-os halakkal, emellett már készülünk az idei nyitási telepítésünkhöz várható halak ponty, amur, Tok, keszeg, és ahogy fent említettem nagytestű halak.

A megszokott formában horgász shopunk biztosítja a jó minőségű horgász cikkeket és takarmányozási kellékeket is.

 Szállásaink ebben az évben is rendelkezésre állnak rövidebb-hosszabb idő eltöltésére is kiválóan alkalmasak.

A helyszínen található Pizza Pesca 2023.01.13-án nyit, ahogy az előző közleményünkben jeleztük a téli hónapokban minden nap ételeinket házhoz szállítjuk.

Ha felkeltettük figyelmüket bármely lehetőségünkkel a www.kákástó.hu oldalon található elérhetőségünkön keressenek bizalommal.

 

Üdvözlettel Kákástó

Hírlevél

 

Fogások

Ponty15.67 kg
Kárász2.3 kg
Keszeg2.1 kg
Amur14 kg
Busa9 kg
Csuka4.5 kg
Harcsa26 kg
Afrikai harcsa7,6 kg
Süllő2.7 kg
Compó1 kg