Víztérkód:13-203-1-1

Bemutatkozás

Cégünk 1995 szeptemberében alakult családi vállalkozásként, amely vendéglátással foglalkozik fejlesztésünk során vállalkozásunkat bővítettük egy halastóval. Célkitűzésünk az volt, hogy létrehozzunk egy olyan hosszabb idő eltöltésére is alkalmas nyaraló és pihenőhelyet, ahol a horgászat örömeit kedvelő vendégeinknek nem kell lemondaniuk családtagjaikról, ha a hobbijuknak akarnak hódolni, hiszen a területen akár a tó partján együtt főzhetnek, piknikezhetnek, az estéket együtt tölthetik családtagjaikkal,barátaikkal.

A halastó környéke kiváló túrázási lehetőségeket kínál. Baráti társaságok is látogathatnak ide, hiszen rendezvényteraszunk kiválóan alkalmas családi-baráti összejövetelek lebonyolítására ebben a csodálatos környezetben.


Figyelem!

A horgászat állami engedélyhez kötött!


FIGYELEM!

Figyelem!

A Kákás horgásztó 2024-ben is várja kedves vendégeit!

Vállaljuk horgász vagy baráti csoportok, illetve családi programok lebonyolítását. A horgász park területén családi napok, tréningek, ballagások, osztálytalálkozók, születésnapi bulik, céges rendezvények, csapatépítő és vállalati horgászversenyek lebonyolítását saját eszköz rendszerrel, több éves tapasztalattal garantáljuk.

Beépített rendezvénytermünkben a tavaszi nyári évszakban vállaljuk a rendezvények lebonyolítását

Remek kikapcsolódást nyújtanak a horgász park területén található bográcshelyek és sütögetők, főzőhelyek, kemence, kültéri hagyományőrző konyha stb. Melyek lehetőséget nyújtanak kerti partik, piknikek rendezésére is. Vendégeljék meg barátaikat, családtagjaikat, munkatársaikat.

Ajánlom figyelmetekbe újonnan elkészült nyári hagyományőrző konyhánkat.

Konyhában található főzési felszerelések, kemence, sparhelt, gáztűzhely, steaksütő, mikrohullámú sütő, stb.

A konyha felszerelve megfelelő számú étkészlettel, de kérésre plusz készletet is tudunk biztosítani.

Ajánljuk szálló vendégeinknek, céges rendezvényekre, baráti társaságoknak, egyesületeknek, osztálykirándulásokra, és mindenkinek, akik szeretnének egy jó ízlésű szép napot eltölteni nálunk.

Gyermekeiknek figyelmébe ajánljuk a horgász park területén található játszóteret és focipályát szép környezetben.

A horgásztó 2019 év végén átalakításra, illetve bővítésre került azért, hogy a horgászat még kényelmesebb és szórakoztatóbb legyen kedves vendégeinknek.

Az eddig is szép számban található halfaunát az idei évben bővíteni fogjuk nagyméretű 10-15+-os halakkal, emellett már készülünk az idei nyitási telepítésünkhöz várható halak ponty, amur, Tok, keszeg, és ahogy fent említettem nagytestű halak.

A megszokott formában horgász shopunk biztosítja a jó minőségű horgász cikkeket és takarmányozási kellékeket is.

Szállásaink ebben az évben is rendelkezésre állnak rövidebb-hosszabb idő eltöltésére is kiválóan alkalmasak, szállások foglalhatók 2024.04.01-töl

A helyszínen található Pizza Pesca 2024.01.12-én nyit.

Ha felkeltettük figyelmüket bármely lehetőségünkkel a www.kákástó. hu, oldalon található elérhetőségünkön keressenek bizalommal.

A napijegyek és a szálláshelyek árát nem változtattuk, maradtak a 2023-as árak.

Nyitás 2024.01.12

Üdvözlettel Kákástó


Figyelem!

Kedves Vendégeink!

A Horgásztó területére háziállatot behozni szigorúan TILÓS.
Megértésüket köszönjük. 

Hírlevél

 

Fogások

Ponty15.67 kg
Kárász2.3 kg
Keszeg2.1 kg
Amur14 kg
Busa9 kg
Csuka4.5 kg
Harcsa26 kg
Afrikai harcsa7,6 kg
Süllő2.7 kg
Compó1 kg

Magyar Falu Program Bethlen Gábor Alapkezelő Zrt. által nyert pályázat.